Fit before 50 (2000 × 2000 px)

Fit before 50

Under den här resan tillsammans kommer vi ta död på många klyschor om att man är för gammal, det är för sent, skadorna har tagit över ditt liv osv. Ursäkterna är många men vi har alla ett ansvar, du har en kropp, ett liv och den kropp du lever i måste du vårda om du villleva ett så bra liv du kan med minimalt med krämpor.

Hur kom denna tanke upp då? Jo jag själv fyller 48 år den 14 februari och jag vet att det är många där ute som brukar greppa tag i detta i övre medelåldern eller dom greppar det i bästa fall, i värsta fall så stannar det bara vid en tanke.

Jag har sedan 1998 arbetat med kost och hälsa och jag har idag över 6000 klienters framgångar i ryggen. Nu är det din tur att göra en HÅLLBAR förändring av ditt liv. Glöm samma lösningar, nu jobbar vi för att förändra en livsstil och det tar tid.

Jag erbjuder dig nu en caoching under 1 eller 2 års tid för att ta dig till den fysik du drömde om när du var 25. Vi kommer tillsammans jobba att DITT mål, DINA drömmar och DINA förutsättningar. Du kommer med mig få tillgång till min app där vi jobbar tillsammans, du kommer ha ditt kostupplägg, träningsupplägg och tillgång till en chatt med mig för stöd och hjälp.

Priset då?

Ja det kommer jag göra till ett specialpris med möjlighet att dela upp betalningen som du vill genom Klarna.Ordinarie pris för 24 månaders coaching är 43 176:- Och nu får du du allt detta för 25 000:-

Vill du istället köra 12 månader ligger priset på 15 000:-

När du väl har valt att kliva på så ror vi båten i hamn.

Under covid kom jag till insikten att jag var tvungen att göra något åt mina viktproblem innan det var för sent. Jag satte upp några mål och tog kontakt med Anders då jag visste att jag behövde hjälp för att kunna uppnå dessa.

Detta var startskottet till en livsstilsförändring som har pågått ganska precis 2 år nu. Under denna tiden har jag fått hjälp med kostupplägg, träningsscheman och tillgång till Anders som stöd, hjälp och en outömlig källa av kunskap inom alla områden kring kost och hälsa.

Hitills har jag tappat närmare 50 kg, lärt mig mycket om kost och näring, fått rutin på träning, återupptagit kamsporten som jag hade som intresse i unga dagar. Jag är starkare än någonsin, inte bara fysiskt utan även mentalt. Man är mer positivt inställt till livet, vågar prova på nya saker och har fått ett driv som jag aldrig kan minnas att jag tidigare haft.

Allt detta hade inte varit möjligt utan Anders. Under dessa 2 åren har det givetvis funnits en del motgångar även om det övervägande varit positivt. Då har Anders varit där som en stötte pelare, påmint mig om målen, gjort så jag bibehållit fokus och skapat motivation på nytt. 

Anders har gjort mig självgående men ändå så finns han alltid där vid min sida om jag skulle behöva stöd och hjälp.

Vad ingår: 

 • 1 to 1 coaching mellan dig och mig. 
 • Kostupplägg med löpande justering
 • Träningsupplägg för progression och utveckling
 • Träningsupplägg med video på samtliga övningar
 • En app där du trackar din egen utveckling vad gäller styrkeutveckling.
 • Coachsamtal vid behov
 • Chatt i appen där jag finns som stöd och hjälp alla dagar.
 • Du kommer under dessa 1-2 åren bli självgående och lär dig hur du ska hantera olika situationer du kan hamna i.
 • Möjlighet till att lära sig laga mat via halsogourmet.com för endast 89:- extra i månaden.
 • Det är en app där du får en matlagningsskola med nya recept varje vecka och du kommer kunna lära dig laga god, hälsosam mat. 
 • Med mig är du aldrig mera ensam på din resa mot ditt mål
Vad kan jag förvänta mig:
 
 • Betydligt mer energi
 • Bättre immunförsvar 
 • Mindre huvudvärk
 • Bättre självförtroende och självkänsla
 • Du kommer vara självgående vad gäller kost och träning
 • Du kommer förändra din syn på din kropp