Om mig

Anders Lundgren

heter jag och jobbar som kostrådgivare/Nutrionist samt personlig tränare. De flesta jag jobbar med är personer som vill förändra sitt liv på ett eller annat sätt. Oavsett om man vill gå upp/ner eller få en bättre vardag så är första steget att verkligen bestämma sig.
I vissa fall kan det röra som om sjukdomar som är relaterade till kost eller dåligt levene under en längre tid, det är aldrig för sent och det är en investering för livet.
Jag utbildade mig hos Personal training school i Stockholm 1998 och sedan har jag vidareutbildat mig bla hos Paulúns näringsakademi, jag har även drygt 20 års egen erfarenhet från träning samt tävling på elitnivå.
Fram tills idag är det fler än 2500 personer som har tagit min hjälp.

Lite djupare om mig

Jag är en person som coachar för att jag brinner för att hjälpa människor, men att hjälpa så ingår även krav från mig till dig. Om du inte vill förändra dig till 100% så är inte jag rätt person för dig.  Sätter vi ett mål så jobbar vi mot det målet, självklart så kan saker komma i mellan men det viktiga är att alltid ha fokus på målet och att vi hittar en lösning på hur du skall nå det. 

Tänk på det. Det som hamnar i en situation där du har ett vägval, kliva av pga vissa saker eller ta en liten omväg och fortsätta. Hoppar du av så är det en misslyckande som kommer bestå resten av livet, tar du en liten omväg så tar din resa bara ett par veckor längre.

Välkommen att höra av dig!

Som tävlande atlet

Jag har tävlat aktivt inom Bodybuilding under 10 år och har en gedigen erfarenhet med mig i bagaget från denna tiden.