Om mig

Anders Lundgren

Heter jag och jobbar som kostrådgivare/Personlig tränare dock numera mestadels som online coach. Ni kan även boka mig som föreläsare inom kost på basic nivå som är lätt att ta till sig för den vanliga personen som vill ha mer kunskap. Jag anordnar även träningsresor ett par gånger per år ner till Marbella/Spanien.
De flesta jag arbetat med fram tills idag är personer som kommit till en vändpunkt i livet och känner att hit men inte längre och dom tar beslutet att ändra sitt liv till ett mer hälsosamt sätt att leva framåt. Det kan röra sig om övervikt, undervikt, sjukdomar som är relaterade till kost eller brist på träning.
Att ta hjälp med sin hälsa är ingen utgift utan den bästa investering du någonsin kommer att göra.
Jag utbildade mig till personlig tränare på Personal training school i Stockholm 1998 och har sedan dess gått bland annat kostrådgivare utbildningen hos Paulúns näringsakademi. Jag har även dryga 25 års egen erfarenhet av träning och tävling på elitnivå.
Fram tills idag så har över 5000 klienter tagit min hjälp att förändra sitt sätt att leva och må. Gör det du med, du kommer inte ångra dig.
Hör av dig på mail så tar vi en kostnadsfri konsultation och ser vart det samtalet tar oss, varmt välkommen.

Lite djupare om mig

Jag är en person som coachar för att jag brinner för att hjälpa människor, men att hjälpa så ingår även krav från mig till dig. Om du inte vill förändra dig till 100% så är inte jag rätt person för dig.  Sätter vi ett mål så jobbar vi mot det målet, självklart så kan saker komma i mellan men det viktiga är att alltid ha fokus på målet och att vi hittar en lösning på hur du skall nå det. 

Tänk på det. Det som hamnar i en situation där du har ett vägval, kliva av pga vissa saker eller ta en liten omväg och fortsätta. Hoppar du av så är det en misslyckande som kommer bestå resten av livet, tar du en liten omväg så tar din resa bara ett par veckor längre.

Välkommen att höra av dig!

Som tävlande atlet

Jag har tävlat aktivt inom Bodybuilding under 10 år och har en gedigen erfarenhet med mig i bagaget från denna tiden.